Larens Lifting Detox+ Face Cream

Oživujúca sila „zelenej energie”

Energizujúca zelená farba* krému je zásluhou chlorofylu z blahodarných extraktov z rias - spiruliny a chlorelly. Chlorofyl, nazývaný aj „prírodná zelená energia”, detoxikuje, čistí a dodáva bunkám vitalitu. Preto je Lifting Detox+ Face Cream ideálny pre pokožku 21. storočia, vystavenú stresu, znečisteniu a nedostatočnej výžive.

Dve riasy neposkytujú iba dvojitú silu antioxidačného a detoxikačného účinku. Dodávajú pokožke porciu výživných elektrolytov, minerálov a vitamínov. Stimulujú pokožku k regenerácii na bunkovej úrovni a pleť je tak žiarivá, známky starnutia sú redukované a farebný tón pleti je zdravý a zjednotený.

Omladzujúce zloženie s liftingovým a hydratačným účinkom

Unikátny Liposomal Collagen Complex - koktail peptidov rybieho kolagénu v lipozómoch v kombinácii s Phytodermina H Lifting™ a kyselinou hyalurónovou hydratujú a omladzujú pleť, majú liftingový účinok a spevňujú kontúry tváre.

Príjemne ľahká, krémová konzistencia s uvoľňujúcou vôňou sa rýchlo vstrebáva a zanechá pokožku vyhladenú a príjemne napnutú. Tento krém je ideálny pod mejkap.