Nutrivi LipoVitum C – lipozomálny vitamín C v tekutej, ľahko vstrebávateľnej podobe. Vitamín C, nevyhnutný pre správne fungovanie nášho organizmu, je uzatvorený do ideálnych nosičov - lipozómov. viac
Nutrivi LipoVitum C – lipozomálny vitamín C v tekutej, ľahko vstrebávateľnej podobe. Vitamín C, nevyhnutný pre správne fungovanie nášho organizmu, je uzatvorený do ideálnych nosičov - lipozómov. Lipozómy nielenže dokonale prenášajú vitamín C na cieľové miesto ich účinku, ale zabezpečujú aj jeho trvanlivosť, účinnosť a efektívne vstrebávanie, ovplyvňujú aj predĺženie jeho prítomnosti v organizme. Lipozomálna forma chráni proti rozkladu vitamínu C pôsobením žalúdočnej kyseliny a presúva proces vstrebávania do čriev, čím sa zaistí najvyššia účinnosť. Dodáva 1000 mg stabilného vitamínu C v lipozomálnej podobe v jednej odporúčanej dennej dávke.
Výživový doplnok Nutrivi Lipovitum C
- Rekordná vstrebávateľnosť – lipozóm umožňuje rekordné vstrebávanie vitamínu C na úrovni 80-90%, a to vďaka 100 krát menším rozmerom ako bunka a štruktúre podobnej ľudským bunkám.
- Vyššia trvanlivosť a stabilita – vďaka lipidovému obalu Lipovitum C chráni účinnú látku proti rozkladu a účinkom tráviacich enzýmov, žalúdočných kyselín a voľných radikálov.
- Optimálne miesto vstrebávania – lipidový obal umožňuje prenos vitamínu C do čriev, kde sa rozvinie jeho potenciál: nastáva optimálny, postupný proces vstrebávania a distribúcie v celom organizme.
- Má optimálny farmakokinetický profil – udržiava optimálnu koncentráciu vitamínu C v predĺženom čase.
- Rýchlejší vplyv na imunitný systém – vitamín C uvoľnený v črevách preniká cez črevné klky, čím umožňuje priamy vplyv na imunitný systém.
- Vplyv na obličky – uvoľňovanie vitamínu C v črevách nezaťažuje obličky.
- Nezapája tráviaci proces v žalúdku, čím šetrí cennú energiu organizmu.
- Cholín, ktorý tvorí lipidový obal lipozómu, sa po jeho rozložení využije na podporu srdcovo-cievneho a nervového systému a na stabilizáciu správnej bunkovej štruktúry.
Dopĺňanie vitamínu C - indikácie:
- nízka, nedostatočná konzumácia čerstvého ovocia a zeleniny
- dlhodobý stres
- fajčenie
- nedostatok železa
- intenzívna, dlhodobá telesná námaha
- oslabenie, znížená obranyschopnosť organizmu
- chronické ochorenia, zápaly
ZLOŽENIE